Sportlov ute på Kvarkenfisk

Publicerad Wednesday, January 08, 2020 11:42

Den 7/3 öppnar vi igen! Det är då sportlov och vi kommer att ha roliga aktiviteter utomhus, ni kan också njuta av varm choklad och en våffla!

Varmt välkomna!

Välkommen under 2020!

Publicerad Thursday, January 02, 2020 14:35

Välkommen att boka konferenser, event, fester, bröllop och aktiviter hos oss!

Ring på 090-12 99 90 eller på boka@kvarkenfisk.se

 

Nominerad till årets Merroir Award

Publicerad Sunday, February 18, 2018 14:32

Kvarkenfisk är en av de fyra nominerade till årets Merroir Award i White Guide. Tillsammans med Esperanto, Fäviken Magasinet och Tak och Unn tävlar Kvarkenfisk om den prestigefyllda utmärkelsen.

 

Merroir ([mεʀwaʀ] på franska) kommer från ordet ”mer”, som betyder hav. Merroir uttrycker olika karaktäristiska värden kopplade till hur havet påverkar smaken hos det som lever av och i havet, såsom fisk och växter. Det finns flera merroir-faktorer som anses påverka smaken såsom födelseplats,föda, fångsttillfälle och fångstplats.

 

 – Merroir Award kommer att bli en av våra mest prestigefyllda utmärkelser inom White Guide eftersom det handlar om både kunskap, handlag och kreativitet inom en råvaruvärld som bara kommer att öka i betydelse, både på restauranger och i hushållen säger White Guide.

 

Följ oss den 5 mars då det avgörs! Mer information om nomineringen hittar du här.

Kvarkenfisk är med på White Guides lista över Sveriges 100+ bästa sommarkrogar!

Publicerad Friday, July 01, 2016 09:10

På väg ut i sommarsverige? Låt White Guide guida dig till landets och sommarens bästa krogupplevelser. Bryggservering med havet som granne, pinfärsk fisk, skaldjursplatåer, grillbuffér, nyskördade primörer och svala sommarviner. Detta, och mycket mer, finns att njuta i hela landet. Nedan har vi listat våra hundra bästa sommarfavoriter.

 

Läs mer på whiteguide.se

Kvarkenfisk AB

Svartviken 50
907 88 Täfteå

Kontakt

090-12 99 90
info@kvarkenfisk.se

Följ oss

Instagram
Facebook
Kvarkenfisk utsedd för fjärde året i rad av White Guide!
Information om cookies